laupäev, 20. veebruar 2010

Täidetud suvikõrvitsad

Hakitud kalkuniliha ja toorjuust andsid kokku väga hõrgu maitse. Lisasin kaunistuseks ka paar väikest tomatit ja need sobisid väga hästi. Selle retsepti leidsin Nami-Nami retseptikogust.

Koostis:

4 väiksemat suvikõrvitsat

Täidis:
1 sl oliivõli
400 g kalkuni hakitud kintsuliha (hakkliha)

2 kuni 3 küünt hakitud küüslauku
150 g toorjuustu
0.5 tl soola
0.25 tl piprasegu
väike kimp hakitud värsket koriandrit, peterselli või sellerilehte.

Valmistamine:
Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks, uurista teelusikaga seest tühjaks.
Pruunista hakkliha õlis, lisa hakitud küüslauk ja prae paar minutit. Sega juurde toorjuust ja hakitud koriander, maitsesta soola-pipraga.
Täida suvikõrvitsad praetud hakklihaseguga.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni hakklihakate on pruunistunud ja suvikõrvits pehme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar